raznoprom
  Home
 

Р А З Н О П Р О М - Б И Т О Л А

 

Фирмата РАЗНОПРОМ располага со најразлични видови на материјали за домакинството и тоа- сите видови лепак за плочки, хидроизолации, маси за фугирање, силикони, сунгери, шпакли, одводна и водоводна цевка како и сите додатоци за истата,санитарија, сите видови на чешми, секаков вид на опрема за купатила, електроди, брусни камења, бургии, сите видови на боја и многу други работи
 

раб. време
пон-саб 08-19 часот
недела  08-13 часот

Разнопром-Битола
ул.Васко Карангелевски бб
тел : 047-523556
моб:072 277493  

design 01/2011

 


 

 
  poseti 3441 visitors (6029 hits)  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free